Horoscopul zilei de azi 22 ianuarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 22 ianuarie 2011


Berbec
Ai fost un prieten devotat multor persoane, iar vorba s-a împrăştiat. Ai devenit popular, iar farmecul tău îţi aduce răspunsuri pozitive din partea celorlalţi. Nu refuza nicio invitaţie care vine astăzi şi asigură-te că unde mergi ai luat toate adresele şi numerele de telefon. Profită de acest moment!


Taur
Cineva din trecutul tău, va intra în viaţa ta astăzi, şi vei realiza asta în momentul în care îl vei întâlni faţă-n faţă. Chiar dacă ai aşteptările tale, nu lăsa aceste lucruri să se vadă şi comportă-te prietenos, primindu-l cu braţele deschise. Indiferent de relaţia dintre voi doi din trecut, acum viitorul este limpede şi depinde numai de tine în ce direcţie te îndrepţi cu această persoană.


Gemeni
Nu va trebui să alegi astăzi între raţiune şi sentimente, pentru că amândouă s-au pus de acord. Îţi vei canaliza toată energia atât fizică cât şi mentală pentru a-ţi îndeplini dorinţe personale. Nu vei reuşi să creşti numai în ochii tăi ci şi al colegilor tăi, pentru că spui lucruri inteligente, plăcute tuturor.


Rac
Dacă eşti implicat într-o ceartă cu un prieten astăzi, asigură-te că în timpul argumentării nu vei pierde subiectul din vedere. Evită să te implici emoţional şi de a te lăsa năpădit de sentimente. Aparenţele pot înşela şi dacă vei cerceta mai adânc vei observa cu problemele cu care te confrunţi îşi au rădăcinile în altă parte.


Leu
Lucrul în echipă va fi foarte important astăzi şi te vei simţi norocos că ai asemenea oameni lângă tine. Neînţelegerile vor fi minore în grupul tău, iar atmosfera va fi una relaxantă. Vei fi foarte productiv şi vei reuşi să termini proiecte cu care te chinui de mult timp. Spre seară rezervă-ţi timp pentru a sărbători, reuşitele de astăzi.


Fecioară
Dacă trebuie să ai nişte întâlniri cu persoane puternice şi care te intimidează, astăzi este o zi potrivită. Intelectual te poţi concentra foarte bine, ştii să vorbeşti sau să asculţi argumentele celorlalţi. Ceilalţi competitori nu vor avea nicio şansă în faţa ta. Poţi convinge pe oricine să te urmeze.


Balanţă
Te simţi foarte puternic astăzi, dar dai dovadă şi de compasiune. Această combinaţie poate ajuta o persoană dragă ţie, foarte mult. Arată-i cum poate fi mai fericită şi ce posibilităţi are. Eşti mult mai obiectiv, pentru că nu eşti implicat, iar viziunea ta asupra lucrurilor este de un mare ajutor prietenului tău.


Scorpion
Înţelegi astăzi, că banii nu-ţi pot cumpăra fericirea. Chiar dacă ai găsit nişte bani pierduţi într-un buzunar, aceştia nu te vor încânta prea mult. Evită tentaţia de a-ţi asuma riscuri inutile, precum jocurile de noroc. Activităţile deja probate sunt mai profitabile decât speculaţiile financiare.


Săgetător
Este cazul să te trezeşti la realitate şi să înţelegi că testul sau examenul pe care îl vei da astăzi depinde numai de tine, aşa că nu mai aştepta rezultate de la alţii. Asigură-te că te-ai pregătit şi că ţi-ai făcut temele, pentru că nu vei fi favorizat în niciun fel. Partenerul de viaţă este un adevărat sprijin în aceste momente.


Capricorn
Nişte prieteni au devenit dintr-odată foarte serioşi referitor la o excursie plănuită mai demult, iar acum când tu ţi-ai făcut alte planuri s-au supărat că nu mai eşti la fel de implicat. Ei nu realizează că cer mai mult decât sunt dispuşi să ofere. Pentru a-ţi păstra relaţia de prietenie va trebui să fii sincer şi direct cu ei.


Vărsător
Stilul tău este unic şi astăzi îi vei inspira şi pe câţiva amici de-ai tăi. Vor fi atât de mulţi, încât vei crede la un moment dat, că te priveşti într-o oglindă oriunde mergi. Simte-te flatat, pentru că nu ai motive să te superi sau să te enervezi. Chiar dacă nu vor reuşi să te imite în totalitate va fi amuzant să-i priveşti cum încearcă.


Peşti
Nu este momentul în care să te ascunzi cu capul în hârtii, înainte de a verifica toate detaliile. Potoleşte-ţi entuziasmul şi adoptă o viziune realistă. Chiar dacă nu reuşeşti să înaintezi atât de repede pe cât ţi-ai propus, asta nu înseamnă că nu faci progrese. Pregăteşte-ţi şi un plan de rezervă, în caz de surprize neplăcute.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS