Horoscopul zilei de azi 1 februarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 1 februarie 2011


Berbec
Ai o atitudine foarte realistă şi sobră astăzi şi eşti destul de critic, sceptic sau cel puţin precaut când vine vorba de idei noi. De asemenea, ai tendinţa de a sta mai degrabă singur şi de a reflecta. Eşti mai taciturn şi mai necomunicativ decât de obicei şi nu prea eşti dispus să socializezi. În compania altor persoane, e foarte posibil să oferi o conotaţie gravă şi serioasă oricărei discuţii. Încearcă să nu permiţi celorlalţi să te încarce cu responsabilităţi suplimentare.


Taur
Sentimentele tale sunt intense şi convingătoare în acest moment şi tinzi să fii foarte exigent în privinţa aşteptărilor pe care le ai de la partenerul tău de viaţă. E posibil să apară uşoare tensiuni în viaţa sentimentală, pentru că simţi că oferi mai mult decât primeşti. Fii atent, pentru că acest sentiment de frustrare tinde să se transforme cu uşurinţă în furie sau iritabilitate. Astăzi ar fi indicat să eviţi să împrumuţi bani sau lucruri personale, pentru că rişti să nu ţi le mai recuperezi. Nu lăsa emoţiile să-ţi afecteze eficienta.


Gemeni
Astăzi e o zi potrivită pentru a-ţi afirma nevoile şi dorinţele proprii, pentru a comunica şi altora care sunt aşteptările tale. Vei reuşi să-ţi comunici ideile foarte clar şi expresiv astăzi. Nu poţi sta pe loc; eşti pregătit pentru activităţi intelectuale provocatoare şi pentru rezolvarea problemelor dificile de la locul de muncă. Dacă vrei să-ţi îmbunătăţeşti situaţia financiară, ar trebui să-ţi pui mintea la contribuţie. E posibil să apară unele neînţelegeri între membrii familiei, ca urmare a unor investii făcute în comun.


Rac
Aşteaptă-te la o zi marcată de modificări şi ajustări făcute în ultimul minut, ca urmare a unei planificări defectuoase a timpului. Astăzi nu e recomandat să lucrezi cu documente şi acte oficiale şi e posibil să ai probleme cu angajamentele programate anterior, care îţi vor afecta puterea de concentrare. Contează pe cei apropiaţi din familie, pentru că doar cu ei vei reuşi să comunici cu succes. Evită să iei decizii cu privire la eventuale investiţii financiare, pentru că vor duce la pierderi irecuperabile.


Leu
Astăzi ai tendinţa de a nu fi deloc pragmatic, visezi peste limită şi e posibil să te pripeşti în privinţa raporturilor cu alte persoane. Nu te limita doar la prima impresie şi încearcă să nu supraevaluezi persoanele pe care abia le-ai cunoscut. Te simţi inspirat şi creativ, dar ar fi bine să nu fii superficial şi să te concentrezi pe responsabilităţile pe care le ai. E posibil ca o persoană apropiată să te decepţioneze emoţional; totuşi, te poţi bucura de câteva clipe intense alături de persoana iubită.


Fecioară
Din punct de vedere psihic, te bucuri de o poftă de o viaţă şi de o energie remarcabilă astăzi, astfel că vei avea o zi plină de realizări. Ai tendinţa să iei iniţiativa pe cont propriu şi reuşeşti să faci totul cu succes. Pentru că te afirmi într-un mod pozitiv, e foarte probabil să obţii un rol de conducere sau să beneficiezi de oportunitatea de a face ceva ce ţi-ai dorit de mai mult timp. E posibil să afli că un coleg de serviciu a fost fals şi că a jucat pe două fronturi. Încearcă să-i pe ţii pe cei din jurul tău permanent ocupaţi, pentru că nu e timp suficient pentru a le asculta nemulţumirile.


Balanţă
Capacitatea ta de a te concentra pe problemele de zi cu zi se diminuează acum. Fantezia, artă, imaginaţia prezintă mai degrabă interes pentru tine astăzi. Eşti mai sensibil din punct de vedere psihic şi ai un simţ al intuiţiei mai accentuat, dar ai tendinţa de a fi uşor dezorganizat şi imprecis. Dacă vrei ca munca ta să fie apreciată şi recompensată, ar trebui înainte de toate să ai mai multă încredere tine. Ai nevoie de câteva schimbări care să-ţi ridice stima de sine şi o posibilă soluţie ar putea fi o schimbare de look.


Scorpion
Activităţile zilnice şi de rutină te irita astăzi, ţi-ai dori ceva mai stimulativ. Dintr-o dată, te simţi nemulţumit de viaţă, de posesiunile tale, de anumiţi oameni care nu te deranjau până de curând. Implică-te în activităţi de voluntariat dacă vrei să ai mai multă satisfacţie. Încearcă să nu fii prea aspru cu cei dragi, vor exista întotdeauna cel puţin două soluţii la o problemă.


Săgetător
Astăzi, eşti extrem de profund în conversaţiile pe care le porţi cu cei din jur. Ai tendinţa de a dezvălui aspecte private şi oarecum secrete legate de viaţa ta şi, de asemenea, e posibil să pui întrebări deplasate celorlalţi. Răspunsurile superficiale nu te satisfac astăzi. E un moment excelent pentru a investiga o problemă complexă sau un mister, pentru a căuta un lucru pierdut sau ascuns, şi, de asemenea, pentru a afla mai multe despre propriile profunzimi interioare.


Capricorn
Astăzi vei fi tăcut, sumbru, realist şi foarte reţinut. În cazul în care te va acapara o stare de spirit negativă, să ştii că este temporară. Ai tendinţa de a vedea lucrurile mai pesimist decât de obicei. Încearcă să-ţi controlezi emoţiile şi să-ţi menţii concentrarea la ceea ce ai de făcut, mai ales la treburile de serviciu. Chiar şi acasă, faţă de cei dragi, e posibil să ai un comportament mai ciudat şi mai dificil.


Vărsător
Astăzi vei fi cam necomunicativ şi chiar deloc sociabil. Ai tendinţa de a fi sceptic indiferent despre ce e vorba şi de a te comporta cu o seriozitate dusă la extreme. Dacă simţi că la serviciu începi să pierzi controlul, atunci poate că ar fi bine că astăzi să lucrezi câteva ore suplimentare. Totuşi, încearcă să nu-ţi excluzi partenerul de viaţă din planurile tale pentru astăzi. Pentru cei ce călătoresc, ziua de astăzi va fi una norocoasă şi fără griji.


Peşti
Astăzi vei fi tensionat, nerăbdător şi inconstant; o perturbare a ritmului tău de viaţă obişnuit va face ca ziua de astăzi să fie o adevărată provocare pentru tine. Reuşeşti să faci faţă unor persoane recalcitrante, deşi e posibil să devii şi tu iritat. Nu lăsa că acţiunile celor ce sunt invidioşi pe realizările tale să îţi afecteze progresul. Impune-ţi un ritm mai lent de a trata lucrurile, cere sfaturi de la cei apropiaţi şi totul va fi bine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS